Magunkrl


1993. novemberben tallkoztunk elszr egy helyi lapban megjelent hirdetsre jelentkezve. Ekkor hatroztuk el, hogy megprblkozunk a Veszprmben addig szinte teljesen ismeretlen baseballal. Eleinte ez nagyon nehezen ment felszerels s szakmai irnyt hinyban, ksbb sikerlt nhny edzs erejig megnyerni magunknak egy volt kubai baseballjtkost, de felszerelsnk akkor mg mindig nagyon kevs volt.
1994. mrcius 27-n dntttnk gy, hogy ezt a pr lelkes fiatalt, ezentl hivatalosan Veszprm Fireballs Baseball Club-nak hvjk. Alapszablyunkban megfogalmazott cljaink egyike volt, hogy Veszprm vrosban terjesszk a baseballt, sportolsi lehetsget teremtsnk a vrosban a sportg irnt rdekld fiataloknak. Tagdjakbl, plyzatokbl, nkormnyzati tmogatsbl s szponzori tmogatsbl prbljuk finanszrozni a felszerels vsrlsainkat.
A Veszprm Fireballs a kezdetek ta megjrta a Nemzeti Bajnoksg mindhrom osztlyt. Legutbb 2002-ben a 2. ligban indulhatott a trsasg, a bajnoksg vgn elfoglalt helyezse alapjn feljutott az 1. ligba. Csapatunk a legmagasabb osztlyban val helytllst tzte ki cljul az idei bajnoksgban, s titkon nhny ersebb ellenfl skalpjnak megszerzsben remnykednk.

Ezek az oldalak kis csapatunk, s a baseball npszerstsre kszltek, valamint a 2003-as baseball bajnoksg beharangozsra.

r i c a r d o & c s i b i & p a y a | 2 0 0 3 | v � v � v � p o n t f � j e r b o l s z p o n t h u